+31 (0)6 14 03 80 55info@omnicentrum.nl

Lessen/Workshops

Home / Lessen/Workshops

Inschrijven

Het Omni Centrum is gevestigd in de sfeervolle voormalige Lourdeskerk en faciliteert en stimuleert initiatieven op het snijvlak van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. In het leven van de moderne mens is het balans tussen lichaam en geest vaak verstoord, wat onrust en stress kan veroorzaken. Binnen het Omni Centrum bieden wij u daarom een scala aan lessen, behandelingen en workshops die het balans tussen lichaam en de geest te herstellen. Maar vooral ook leuk zijn om te doen. Geen zweverige docenten, maar “down to earth” professionals die samen met u streven naar een gelukkig leven. Graag nodigen wij u uit om gratis kennis te maken met ons lesaanbod, elke eerste les is gratis! Aanmelden verplicht.

Lessen

Qigong

Qigong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert, om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Het herhaaldelijk uitoefenen van bewegingen en correct ademhalen bevorderen de stroming van Qi (levensenergie) in het lichaam.  Mail voor een gratis proefles of meer informatie de docent Aliza op info@omnicentrum.nl

Dynamic Yoga

Dynamic Yoga is voor iedereen ongeacht leeftijd, godsdienst, ervaring, flexibiliteit en kracht. Het woord Yoga komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’ of ‘samenbrengen’. Het brengt uw aandacht bij uw lijf. Ook staat Yoga er om bekend dat het veel verlichten kan brengen bij tal van lichamelijke klachten, zoals rugpijn. In de Dynamic Yoga les gaan we de lichamelijke mogelijkheden opzoeken en via inspanning naar ontspanning.

Sms voor een gratis proefles of meer informatie de Yoga docent Peter via 06 5349 6597

Kinderyoga

Kinderyoga is mix van lekker bewegen, plezier maken & aandacht. Kinderen leren speelsgewijs hun concentratie te versterken en lichaamsbewustzijn te vergroten wat effect o.a. heeft op de motoriek, en het versterken van de spieren. Deze les is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Sms voor een gratis proefles of meer informatie naar Steven via 06 2812 6434. U kunt ook mailen naar info@omnicentrum.nl

Pilates

Pilates is een veilige maar uitdagende oefenmethode waarbij de samenwerking tussen lichaam en geest een algehele goede conditie bereikt. Het versterkt de basis van het lichaam waarmee houding en beweging krachtiger en soepeler worden. Veel professionele dansers en topsporters zijn beoefenaars van Pilates. Ademhaling, Scooping, Stabiliteit, Controle, Nauwkeurigheid, Vloeiende beweging vormen de basis voor Pilates.

Mail Loes voor een gratis proefles of meer informatie naar loesruys@gmail.com

Meditatie

Mediatie is het inzetten van ademhalingstechnieken om de geest tot rust te brengen waardoor stress aanzienlijk afneemt en er ruimte komt voor rust en helderheid. Binnen deze les wordt u van het begin tot het eind begeleid in uw meditatie, en is dan ook zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderde.

Sms voor meer informatie de docent Peter naar 06 5349 6597 of mail naar info@omnicentrum.nl

SIR Muziek & Danstheater voor kinderen

In deze les gaan kinderen een musical opzetten, oefenen en uiteindelijk uitvoeren voor ouders en genodigden.

Sms voor een proefles of meer informatie de docente Janine naar 06 1434 6840

Tai Chi

Tai Chi Chuan is een Chinese bewegingsleer waarbij je door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen je lichaam ontwikkelt naar een hoger niveau van gezondheid. Door intensief en nauwkeurig de bewegingen te volgen, leer je bewust omgaan met je lichaam en geest. Je bouwt je lichaam op naar een staat van innerlijke gezondheid en vele ziekteverschijnselen zullen verdwijnen. Je zult bijvoorbeeld minder last hebben van hoofdpijn, maagpijn en stress.

Sms voor een proefles of meer informatie naar de docente Nelly naar 06 4027 4153

Workshops

Workshop Bewogen bewegen (voor vrouwen)

Dansen is gezond. Het houdt je soepel en in balans. Dansen ontspant en maakt je vitaler. In de dans maak je contact met jezelf, met een ander en met de wereld om je heen. Je kunt voor even loskomen van je eventuele beperkingen. Je geniet van de muziek.

Kijk op www.bewogenbewegen.nl voor meer informatie of sms naar de docente Ingeborg via 06 1370 9912

Workshop Emotionele Detox

Heb je zin om alle dagelijkse zorgen eens een keer van je af te schudden? Om alle onvrede eens helemaal uit je systeem te gooien? Dan is een ‘emotionele detox’ wat voor jou. In een reis van drie uur krijg je de kans om al je gevoelens weer eens tot leven te wekken. Je lacht, huilt, schreeuwt, danst, beweegt, maakt contact, doet gek en bent stil. Muziek leidt je door deze meditatie.

Kijk op www.sonjakoning.nu voor meer informatie of sms Sonja op telefoonnummer 06 2507 6034

Praktijken

In het Omni Centrum is een haptotherapie praktijk gevestigd en praktijk Chinese geneeskunde. Voor meer informatie over haptotherapie kijk op www.haptotherapie-scheveningen.nl.Vragen aan de praktijk Chinese geneeskunde kunt u mailen naar loesruys@gmail.com.