+31 (0)6 14 03 80 55info@omnicentrum.nl

Het Omni Centrum (ruimte)

Home / Het Omni Centrum (ruimte)

Het Omni Centrum
verhuur van de ruimte

Het Omni Centrum beschikt over meerdere, zeer uiteenlopende ruimten. De grote zaal (ruim 700m2) biedt bij uitstek gelegenheid tot het faciliteren van middelgrote tot grote evenementen in welke stijl dan ook. Voorts zijn er een drietal grote ruimten te huur voor trainingen, workshops, seminars en andere initiatieven. Ook beschikt het centrum over meerdere praktijkruimten voor lange(re) verhuur en een aantal kantoorruimten.

grote-zaal-square

Grote Zaal

De grote zaal heeft een rustige neutrale uitstraling en is voorzien van een podium en verwarming. Op aanvraag kunnen wij de catering voor u verzorgen. De grote zaal is geschikt voor onder andere beurzen, presentaties en bedrijfsfeesten en leent zich door de uitstekende akoestiek uitstekend voor muziek en theater voorstellingen.

kleine-zaal-square

Kleine Zaal

De kleine zaal is zeer geschikt voor training en is voorzien van een spiegelwand over de gehele breedte en training benodigdheden zoals matten, kussens en dergelijke. Voor presentaties aan kleine groepen (tot 25 man) en als multifunctionele oefenruimte is de kleine zaal van het Omni Centrum uitermate geschikt.

behandelkamer-square

Behandelkamers

Er zijn meerdere behandelkamers in het Omni Centrum. Ze worden gebruikt door verschillende therapeuten op uurbasis. Voorbeelden van therapieën die momenteel in het Omni Centrum gegeven worden zijn haptotherapie en Chinese Geneeskunde. Voor beschikbaarheid van de behandelkamers beheren wij een agenda.

Grote zaal
Training zaal
Praktijkruimte
Plattegrond Omni